Жінка показала "чудеса економії" в туалеті й заощадила майже 100 доларів за рік / Колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com​​​​​​

Жінка проявила "чудеса економії" та заощадила у своїх щорічних витратах на побут майже 100 доларів за рік, переставши купувати туалетний папір в магазині.

Секрет розкрила мешканка Шотландії, яка веде свій блог у TikTok під ім'ям "frithonlife". Вона опублікувала інтригуючий ролик про туалетний папір із назвою "Хочеш заощадити?".

В дописі жінка повідомила, що минулого року її родині вдалося заощадити таким чином 77 фунтів стерлінгів (майже 94 долари або 3450 гривень).

Вони вели статистику щодо закупок туалетного паперу протягом 3 років, тому внесок у бюджет шляхом невеликої зміни у витратах, одразу став очевидним.

Так, сім'я майже повністю замінила туалетний папір на спеціальні серветки/ганчірки, які можна прати та використовувати роками, акцентує блогер.

"Все, що вам потрібно, це набір таких ганчірок та сумка на блискавці (які ви можете придбати приблизно за 10-15 фунтів стерлінгів), їх вистачить роками", - йдеться в публікації.

За словами жінки, для неї це зручний метод, адже родина має дітей, тож пере ганчірки разом з багаторазовими підгузками. 

"Однак якщо ви не використовуєте багаторазові підгузки, їм потрібен лише швидкий цикл полоскання, а потім їх можна прати у звичайній пральні... Просто розстебніть сумку та помістіть її в машину, а вона зробить усе інше за вас", - порадила вона. 

Також шотландка вказала, що таким чином члени родини більш "вдумливо" ходять до туалету. 

Зазначимо, що метод блогера знайшов підтримку серед її аудиторії. Один користувач зізнався, що також використовує в туалеті ганчірки, але соромиться про це казати, а інший - порадив для абсолютної зручності замінити туалетний папір водою. 

Зазначимо, що в таких спробах зекономити гроші слід враховувати й інші фактори. Зокрема, ваші витрати на прання: відбілювачі/порошки, використання води, експлуатацію техніки тощо. 

Чому люди прокидаються вночі через потяг сходити у туалет

Доктор Тед Шеффер з Північно-західного університету стверджує, що іноді деякі люди відчувають потяг сходити в туалет частіше від загальноприйнятої "норми". Часто існує проблема, коли це бажання навіть змушує нас прокинутися серед ночі.

За словами медика, в чоловіків це може свідчити про збільшення простати. Це властиво для їхнього організму у більш літньому віці - після 50-ти років. Водночас проблема з туалетом є загальною, як для жінок, так і для чоловіків. На це бажання можуть впливати гормони та ще низка факторів, які перерахував лікар

Вас також можуть зацікавити новини: