Жінку цькували за дивне прізвище / фото ua.depositphotos.com

Жінка "приховувала своє справжнє прізвище" після того, як вчитель публічно висміював її.

Як повідомляє Mirror, зараз жінці 31 рік, але вона досі травмована болючим досвідом дитинства. У всьому винне її незвичайно довге прізвище. У якийсь момент її почали цькувати у школі та в суспільстві, довге прізвище не вміщалося в графу офіційних документів. 

Впродовж багатьох років жінка захищала своє прізвище, а потім почала його приховувати. Замість нього вона називала своє "по-батькові". 

Відео дня

"Я працюю у відділі продажів і я точно знаю, що якби хтось із моїх клієнтів знав моє юридичне прізвище, вони б, мабуть, вагалися, чи хочуть зі мною працювати. Я знаю, що це невігластво, але просто робить моє життя в десять разів легшим", - сказала жінка.

Мати не підтримує вибір доньки, вважаючи, що вона "зрікається свого роду" і  намагається "приховати", ким вона є насправді. 

"Вона сказала, що я приховую, ким я є насправді, і прикидаюся кимось, ким я не є, і почала говорити про те, що я потребую допомоги психолога. Я поклала слухавку. Ми зайшли в глухий кут, і вона сказала, що якщо я колись вийду заміж і зміню прізвище, вона ніколи мені не пробачить", - каже жінка.

Коментуючи її публікацію, один користувач сказав: "Ти доросла і можеш мати будь-яке ім’я та прізвище, яке вибереш".

Інший користувач додав: "Якщо люди здіснюють фізичне та психічне насильство над вами через прізвище, я б спробував змінити його юридично. Але якщо серйозно, ви можете шанувати свій рід в інших випадках, прізвище - це лише тимчасове слово".

Нагадаємо, популярні дитячі імена залежать від того, про що люди говорять у певний рік: багато хто х батьків вирішують назвати своїх дітей на честь вигаданих персонажів, які вплинули на їхнє життя, або навіть черпають натхнення з імен, які знаменитості дали своїм дітям. Останнім часом незвичайне ім'я для хлопчика набуло популярності. Як назвати сина у 2023 році - читайте у матеріалі.

Вас також можуть зацікавити новини: