Луїза Фішер / фото instagram.com/louiisefischer

Датська журналістка Луїза Фішер зайнялася сексом з відвідувачем клубу свінгерів під час інтерв'ю для радіостанції Radio4.

Фрагмент ефіру опублікували в Twitter-акаунті станції.

"Попередження: стало жарко та волого як для нашого репортера, так і для гостей", – наголошується у підписі до запису, на якому чутно стогін журналістки.

Як пише німецьке видання Bild, жінка записувала репортаж в розважальному закладі під назвою Swingland в місті Ісхой недалеко від Копенгагена. Секс-клуб відновив роботу після зняття обмежень через пандемію. Журналістка хотіла розпитати відвідувачів про їхні враження.

Читайте такожУ караоке в Києві клієнт травмував член: власник мережі заявив про "весняну історію"За словами Фішер, вона не планувала інтимної близькості під час інтерв'ю, але назвала такий формат репортажу допустимим.

"У мене немає партнера, це, безумовно, полегшило мені завдання. Моя мама вважає, що це смішно, а батько сказав, що це дійсно круто", – зауважила журналістка.

Як зазначила Фішер, вона підійшла до гостей, коли вони сиділи та розмовляли в барі, потім вони перейшли на велике ліжко.

"Мені здалося, що люди в клубі свінгерів набагато ввічливіші один з одним, ніж, наприклад, у звичайних барах або клубах", – додала Фішер.

Увага! Відео не рекомендується до перегляду неповнолітнім! 

Вас також можуть зацікавити новини