Оптична ілюзія для людей з орлиним зором: знайдіть білку серед скель за 6 секунд

У цій оптичній головоломці тваринка дуже ретельно замаскована.

У мережі з'явилася нова оптична ілюзія, за допомогою якої ви можете перевірити гостроту свого зору, а також увагу до деталей.

На зображенні від Jagranjosh вам потрібно знайти білку, що майстерно заховалася серед скель, і у вас є на це всього шість секунд.

На зображенні можна побачити скелі, вкриті снігом, і здається, що на картині немає іншої форми життя. Але це не так. Адже десь на цьому пейзажі ховається маленька білка, і вам потрібно її знайти.

У цій оптичній головоломці тваринка дуже ретельно замаскована. Щоб знайти її, потрібна велика уважність.

Якщо ви не змогли знайти білку за 6 секунд, не здавайтеся, дайте собі трохи часу. Також пам'ятайте, що на картині зима, тож білка теж поміняла забарвлення.

Правильна відповідь вказана на зображенні нижче.

Цікаві головоломки

Якщо хочете перевірити, чи наділені ви гострим розумом і непересічною кмітливістю, - тоді ця головоломка саме для вас. На малюнку, на якому зображені троє чоловіків й маленький хлопчик, потрібно за 9 секунд знайти справжнього батька дитини.

Або спробуйте впоратися з головоломкою про жінок, які вирішили полити свої сади водою з річки. За 1 хвилину потрібно зрозуміти, яка з жінок несе більше води.

Вас також можуть зацікавити новини: