Спробуйте менш ніж за 10 секунд впоратися із головоломкою на кмітливість / колаж УНІАН з малюнку Bright Side та фото ua.depositphotos.com

Якщо хочете перевірити, чи наділені ви гострим розумом і непересічною кмітливістю, - тоді головоломка про батька й малюка саме для вас.

Головоломку опублікував Bright Side. На малюнку, на якому зображені троє чоловіків й маленький хлопчик, потрібно за 9 секунд знайти справжнього батька дитини, йдеться на jagranjosh.com.

Засікайте час та беріться за виконання завдання. Головне - звертайте уваги на деталі, але "не ведіться" на прості аргументи, які можуть свідчити про те, що хтось із чоловіків дійсно батько. Придивляйтеся до деталей.

Відео дня

Можливо, 9 секунд вам не вистачить для того, щоб впоратися із завданням. Тоді - просто виділіть собі ще трохи часу.

Спробуйте менш за 9 секунд впоратися з непростою головоломкою / малюнок Bright Side

А зараз ми розкриємо вам правильну відповідь на головоломку: батько малюка - перший чоловік. Про це свідчить татуювання, яке є у нього на руці. Напис такий самий, як і на дитячому рушнику - Ted.

Правильну відповідь допоможе знайти татуювання / малюнок Bright Side

Ось яка цікава головоломка опублікована раніше

На малюнку зображені дві жінки літнього віку з лійками. Потрібно було зрозуміти, яка з жінок набрала більше води для того, щоб полити свій сад.

Щоб упоратися із завданням потрібно бути і уважними, і кмітливими - вам знадобляться знання з області фізики. З головоломкою потрібно впоратися за 1 хвилину.

Вас також можуть зацікавити новини: