Спробуйте швидко впоратися зі складною головоломкою / колаж УНІАН з малюнку Brightside.com та фото pixabay.com

Якщо хочете навантажити свій мозок й перевірити, чи не наділені ви суперською уважністю й кмітливістю, - спробуйте впоратися з головоломкою про жінок, які вирішили полити свої сади водою з річки.

Головоломка опублікована на Brightside.com. На ній зображені дві старенькі жінки, які прийшли з лійками до річки, щоб набрати води для поливу. За 1 хвилину потрібно зрозуміти, яка з жінок несе більше рідини, йдеться на jagranjosh.com.

Під час розв'язання завдання знадобляться не лише уважність й кмітливість, але деякі знання з фізики. Засічіть час та намагайтеся зрозуміти, яка ж правильна відповідь на головоломку.

Відео дня
Спробуйте за хвилину впоратися зі складною головоломкою / малюнок Brightside.com

Якщо вам так і не вдалося зрозуміти, у чому річ, ми все вам пояснимо. Можливо, ви помітили, що у жінки, яка знаходиться ліворуч, лійка більша, але це ні на що не впливає. Носики обох лійок знаходяться на однаковій висоті, а рівень води не може бути вище носика згідно із законом сполучених посудин. Таким чином кількість води у лійках жінок однакова.

Як виявляється, жінки набрали однакову кількість води для поливу / малюнок Brightside.com

Цікава новина про оптичну ілюзію - зараз це варто прочитати

Раніше було опубліковану чарівну оптичну ілюзію, на якій було зображено багато милих ведмедів, і серед них потрібно швидко знайти заховану рибу.

Завдання потрібно було виконати за 5 секунд. Варто зазначити, що риба знаходиться у дуже незвичайному місці, тому потрібно проявити максимальну уважність та кмітливість.

Вас також можуть зацікавити новини: