На малюнку дуже непросто знайти мишу / колаж УНІАН з фото indiatimes.com та pixabay.com

Якщо любите розвиватися, навантажувати свій мозок різними задачами, то саме час спробувати впоратися з новою оптичною ілюзією.

На картинці з великою кількістю різних грибів, опублікованій на indiatimes.com, потрібно знайти приховану мишу. Ця головоломка дуже складна, і завдання ще більше ускладнене часовим лімітом - тварину, яка "заховалася", потрібно знайти за 20 секунд.

Мишу на малюнку дуже непросто знайти / картинка indiatimes.com

Вам знадобиться неабияка уважність, щоб серед розмаїття грибів розгледіти мишу. Не переймайтеся, якщо не впораєтеся з оптичною ілюзією за 20 секунд. Можете дати собі більше часу.

Відео дня

Якщо раптом все ж це завдання виявиться вам не до снаги - не засмучуйтеся, знайти приховану мишу дуже непросто. На картинці нижче показано, де ж саме знаходилася тварина.

Ось, де знаходилася прихована миша / картинка indiatimes.com

Цікаві новини про головоломки - сьогодні це варто прочитати

УНІАН раніше пропонував "порухати звивинами" й на малюнку серед 12 змій знайти саме ту, яку за однією ознакою можна назвати найотруйнішою. 

Ви маєте звернути увагу на одну деталь, яка може символізувати те, що конкретна тварина може бути найнебезпечнішою. Найуважніші зможуть впоратися із завданням за 5 секунд.

Вас також можуть зацікавити новини: