Дуже швидко з'ясуйте, з якої тарілки їв кіт / колаж з фото Karsten Paulick, Pixabay та УНІАН

Весняна візуальна загадка про кота досить непроста - треба серед великої кількості тарілок розшукати ту, з якої вже їв ненаситний хвостатий. Потрібно бути не лише уважними, а й "увімкнути" логіку - роздивлятися продукти й аналізувати, з якими ж не все може бути гаразд. 

Це завдання саме по собі непросте, а ускладнене ще і тим, що є часовий ліміт, в який потрібно вкластися, і він становить 7 секунд. Не всі вміють працювати в умовах дедлайну, для когось це дуже великий стрес. 

Спробуйте перебороти свій страх перед невдачею, зберіться і за мілісекунди розгляньте зображення та знайдіть ту тарілку, з якої кіт вже поїв. Тільки ж не розглядайте під час виконання завдання самого кота - так ви лише втратите час і не отримаєте жодної підказки.

Відео дня
Вчасно визначте тарілку, з якої ласував кіт / колаж УНІАН

Тарілка, з якої кіт вже їв, була в останньому рядку зображення. Якщо уважно придивитися, можна помітити, що на тарілці одна із сосисок трохи надкушена.

Кіт їв з тарілки, яка знаходилася у першому рядку знизу / колаж УНІАН

Такий тест для перевірки IQ опубліковано раніше - що слід зробити

Необхідно серед великої кількості чисел 979 розшукати цифру, яка чимось може видатися дивною. На виконання завдання відведено 9 секунд. За такий час з тестом мають впоратися люди, які мають високий коефіцієнт інтелекту (IQ).

Вас також можуть зацікавити новини: