minregion.gov.ua

22 кандидати на заміщення цих посад сьогодні, 6 травня, взяли участь у письмовому іспиті. Про це повідомляє прес-служба відомства.

На даний час конкурсна комісія у складі Голови – заступника Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства В’ячеслава Негоди та членів – представників структурних підрозділів Міністерства, а також Голови Громадської ради при Мінрегіоні Павла Міхайліді, проводить перевірку відповідей кандидатів на посади.

Під час написання іспиту, який відбувся в приміщенні Мінрегіону, були присутні також представники громадськості та засобів масової інформації, зокрема Інформаційного агентства Укрінформ та Радіо Свобода.

Відео дня

«Міністерство зацікавлене в успішному формуванні нового департаменту дійсно висококваліфікованими фахівцями, які прагнуть працювати та впроваджувати реформи у життя. Саме тому ми проводимо цей конкурс відкрито та публічно, за участі представників громадськості та засобів масової інформації», - зазначив В’ячеслав Негода.

Читайте такожВ Україні стартував процес добровільного об’єднання громад - Негода

Наступний етап відбору кандидатів – співбесіда з тими, хто успішно написав іспит, - відбудеться сьогодні о 15.00. Співбесіда відбудеться за участю запрошених  експертів з питань регіонального розвитку та консалтингових послуг у сфері менеджменту, управління та навчання персоналом.

«На цьому етапі до нас долучаться незалежні експерти, які не є працівниками Міністерства. Вони братимуть участь безпосередньо у співбесіді з тими, хто продовжить участь у конкурсі», - зауважив В’ячеслав Негода.

У свою чергу Голова Громадської ради при Мінрегіоні звернув увагу на відповідність усіх конкурсних процедур чинному законодавству.

«Сьогодні відбувається дуже великий конкурс, у ньому беруть участь багато кандидатів, які висловлюють позитивні відгуки про процедуру, відкритість Міністерства. Я також, як представник громадськості та Голова Громадської ради при Мінрегіоні можу дати позитивну оцінку політиці Міністерства та роботі комісії», - додав Павло Міхайліді.