На Багамах жінка прихистила 97 бездомних собак, щоб врятувати їх від урагану «Доріан» / Facebook. Chella Phillips

У столиці Багамських островів Нассау місцева мешканка Челла Філліпс (Chella Phillips) пустила до себе додому 97 бездомних собак, аби врятувати їх від урагану «Доріан».

Читайте такожПрокотився по Багамах та підбирається до Флориди: наслідки руйнівного урагану «Доріан» (відео)

Як повідомляє ABC News, Філліпс – зоозахисниця, яка за останні чотири роки надала допомогу приблизно тисячі безпритульних собак.

Відео дня

«97 собак у мене вдома, 79 з них сидять у моїй спальні. Минула ніч була справжнім безумством, тварини безупинно ходять в туалет, але вони, щонайменше, поважають мою ліжко - ніхто з них не посмів застрибнути на нього», – написала вона у Facebook.

Зоозахисниця розповіла, що доглядала за тваринами як могла. Вона включала їм музику і мультфільми, щоб вони менше нервували. У будинку навіть працювали кондиціонери.

Журналісти поспілкувалися з активісткою телефоном. Вона розповіла, що в ході урагану зникла електрика, і вода почала затоплювати її притулок. Воду довелося черпати вручну.

У Facebook Філліпс розповіла, що їй та її вихованцям вдалося пережити страшну ніч, попри всі труднощі.

Раніше повідомлялося, що за попередніми даними, в результаті удару урагану "Доріан" на Багамських островах загинули п'ять осіб.