У спорожнілі через карантин міста почали заходити дикі звірі / Фото: Вікіпедія

Дикі звірі повертаються в міста, які спорожніли через карантин, який має стримати поширення коронавірусної інфекції. Вулицями американського міста Боулдер в Колорадо розгулюють пуми, на порожніх таїландських пляжах б'ються величезні ящери, а в престижному передмісті Нью-Делі пасуться корови.

Сайт Newsflare опублікував відео, зняте в Гургаоні - багатому передмісті індійської столиці, де розміщуються представництва західних корпорацій, розкішні торгові центри і нічні клуби. Після введення загальнонаціонального карантину на його вулицях помітили корів.

Читайте такожМексиканець пославши свого пса до магазину за чіпсами: що з цього вийшло

Відео дня

Ще один ролик зняв доглядач національного парку, що патрулював острів Конг у таїландській провінції Крабі. Він виявив, що замість туристів пляжі займають комодські варани - найбільші сучасні ящірки, довжина яких може перевищувати три метри, а вага - 80 кг.

«Вони билися за територію, хотіли показати, хто на цій землі господар», - пояснив автор відео.

Американська телекомпанія KDVR повідомила, що за два дні в поліцію Боулдера надійшло чотири повідомлення від городян, які помітили на вулиці міста пум. Зазвичай ці хижаки уникають людей, однак тепер виходять навіть при денному світлі.

«Коли в наших містах менше активності, зрозуміло, їх будуть займати дикі звірі», - говорить співробітник управління парків та дикої природи штату Колорадо Джейсон Клей.

Як повідомляв раніше УНІАН, у спорожнілому через смертельний коронавірус районі Муанг Лопбурі в Таїланді сотні мавп влаштували побоїще за їжу.