Завтра в Києві знову буде смог / УНІАН

Про це повідомляє Держсанепідслужба України в Києві.

Читайте такожДощі не допомогли: у Київській області продовжують гасити понад 100 гектарів торфовищ

"Погодні умови 23 жовтня не сприятимуть розсіюванню забруднення в атмосферному повітрі, що, можливо, призведе до погіршення ситуації. У зв'язку з прогнозованим напрямком вітру (північно-західним) та неліквідіцією горіння в Києво-Святошинському районі при відсутності опадів можливе часткове задимлення Оболонського, Шевченківського, Святошинського та Подільського районів", - йдеться в прогнозі.

Відео дня

Сьогодні, 22 жовтня перевищення максимальних концентрацій шкідливих речовин в приземному шарі атмосфери виявлені лише по ангідриду сірчистому у контрольній точці на пр-т. Миру,2 у Дніпровському районі у 1,4 рази та на вул. Привокзальна,14 у Дарницькому районі у 1,6 рази.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, станом на 13:00, середньодобові концентрації на всіх постах спостереження по сірчистому ангідриду не перевищують граничнодопустимі показники. Реєструються перевищення середньодобових граничнодопустимих концентрацій в атмосферному повітрі по: оксиду вуглецю в 1,16 раз на посту № 21 (вул. Скляренка,5), діоксиду азоту на всіх постах в 2,5- 5,25 раз; формальдегіду - на всіх постах в 1,66-2,0 рази, крім посту № 5 по пр-ту Науки,37.