Дональд Трамп / фото flickr.com/Matt Johnson

Президент США Дональд Трамп вкотре висміяв проблему глобального потепління, іронічно поскаржившись на його відсутність у США.

Глава Білого дому зазначив, що зараз, коли в більшості штатів країни випало багато снігу та встановилася холодна погода, США знадобилось би глобальне потепління.

«Будьте обережні і спробуйте не виходити з дому. Значна частина країни страждає від неймовірної кількості снігу і майже рекордних холодів. Було б непогано отримати трохи того самого старого доброго глобального потепління прямо зараз!», — написав Трамп у Twitter.

Відео дня

Читайте такожТрамп розкритикував Паризьку угоду на тлі протестів у Франції

Нагадаємо, Трамп неодноразово заявляв, що Глобальне потепління є міфом, а боротьба з ним зокрема негативно впливає на американську економіку. Після обрання на посаду президента він вийшов із Паризької кліматичної угоди, яку в 2015 році підписали 170 країн світу.

Паризька угода — міжнародна угода 2015 року, яка регулює заходи зі зменшення викидів вуглекислого газу. Згідно з нею, індустріально розвинуті країни мають вжити всі можливі заходи до 2020 року заради стримання росту глобальної температури в межах 1,5-2 градусів Цельсія до кінця сторіччя.