REUTERS

Про це повідомила голова профспілки працівників зоопарків Марлен Сифонтес, передає Бі-бі-сі. За її словами, деякі тварини перед смертю провели два тижні без їжі. Через брак м'яса в раціон левів та тигрів додавали манго і гарбуз.

Венесуельська влада заперечує, що тварини померли від голоду.

В інших містах країни зоопарки знаходяться в ще більш критичній ситуації, пишуть ЗМІ. Співробітники змушені просити у місцевих підприємців м'ясо і фрукти для тварин.

Відео дня
REUTERS

Венесуела знаходиться в стані важкої економічної кризи, викликаної падінням цін на нафту. Опозиція вважає, що причина кризи також полягає в недолугій економічнійполітиці уряду.

Читайте такожВенесуела отримає півмільярдний кредит на продукти

В країні не вистачає багатьох товарів першої необхідності. На початку липня близько 500 венесуельських жінок прорвалися через кордон в Колумбію, щоб купити продукти. Після цього кордон вирішили відкривати регулярно, щоб громадяни Венесуели могли купити в сусідній країні необхідні товари.

На цьому тижні стало відомо, що Венесуела отримає півмільярда доларів кредиту для поповнення запасів товарів першої необхідності. Гроші надасть Латиноамериканський резервний фонд.