У неділю у Києві роздаватимуть котиків / фото facebook.com/catfair.kyiv

У неділю, 2 липня, в Києві відбудеться вже третій Гранд кото-ярмарок, де волонтери шукатимуть домівки безпритульним котикам.

Як зазначають організатори заходу, всі тварини пройшли медичний огляд та необхідне лікування, більшість із них вакциновані та стерилізовані.

Крім того повідомляється, що в рамках співпраці з компанією-виробником мікрочіпів для тварин A-chip всі коти, які знайдуть домівки на Гранд кото-ярмарку, будуть одразу чіповані та внесені до міжнародної бази даних реєстрації тварин Animal-id.info.

Відео дня

Читайте такожУ Львові запустили центр із "всиновлення" бездомних тварин

«Обрати собі пухнастого друга можна буде прямо у ветеринарній клініці Гранд Вет (вул. Мукачівська, 9) з 11 до 18 години. На Кото-Ярмарку вас чекатимуть смугасті, чорні, білі та різнокольорові кошенята та дорослі котики», - звертають увагу організатори.

Кото-ярмарок – це волонтерський Facebook-проект, який допомагає вуличним та домашнім покинутим котам швидше знаходити домівки. Для цього тварин лікують в клініках, стерилізують, вакцинують, роблять їм професійні фотосессії та віддають новим родинам, підписуючи договір про дбайливе ставлення. Нещодавно кото-ярмарки почали проводити в одній із ветеринарніх клінік, де тварини перебувають на стаціонарі.

Як повідомляв УНІАН, у червні 2017 року у Києві офіційно заборонили вилов вуличних котів