Оголошення про продаж маленького лисеняти чоловіки знайшли на сайті, потім назвалися покупцями і разом з поліцією забрали тварину у продавців. Тепер лисеня живе у народному музеї, на волю його відпустити не ризикнули. Бояться, що в дикій природі без потрібних навичок лисеня не виживе, йдеться в сюжеті ТСН.

Читайте такожРятувальники в ході багатогодинної операції витягли лисеня з водостоку (відео)Один з працівників музею каже, що курячі крильця тепер улюблені ласощі тварини.

Лисеня досі налякане, а також має проблеми зі шлунком - колишні утримувачі його годували тільки сиром і молоком. Але зараз справи у лисеняти йдуть на поправку.

Лисеня, яке назвали Фоксі, довіряє одному з зоозахисників - Оресту Залипському і без вагань йде до ньго на руки. Тваринка деякий час жила в нього вдома. Зоозахисник на поводку вигулював його в парку.

Поліцейський Тарас Фрусенко, який вилучав лисеня, каже, що "всіх фігурантів затримано". Продавцям виписаний адміністративний штраф.

Незабаром лисеня переселять у кращу домівку - зараз для нього будують спеціальний вольер. В дикій природі лисеня жити вже не зможе, бо його занадто маленьким забрали звідти.