Причина загоряння встановлюється / фото Андрій Колісниченко,

В Одесі горіло звалище, на яке вивозять будівельне сміття, на площі 5 тис. кв. метрів.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Головного управління ДСНС в Одеській області, сьогодні о 10:20 в службу порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вулиці Шкодова гора горить сміття і суха трава.

О 10:41 на місце події прибули рятувальники і встановили, що вогнем охоплено декілька окремих ділянок території на загальній площі 1,5 тис. кв. м.

Відео дня

«Проїзд на схил спецтехніки неможливий, тому для гасіння вогню рятувальники проклали рукавну лінію», - розповіли у главку.

Спільними зусиллями пожежників о 14:44 пожежу вдалося локалізувати в межах 5 тис. кв. метрів. На даний час роботи з ліквідації вогню тривають.

Причина загоряння встановлюється. Постраждалих немає.

Як пояснив УНІАН представник у Головному управлінні ДСНС в області, йдеться про звалище, на яке звозять будівельне сміття.

Читайте такожМасштабна пожежа під Києвом: у Броварах загорілися склади з паливом (фото, відео)

«Горіли суха трава та сміття, що його туди постійно звозять. Його викидали і сьогодні - у той момент, коли наші хлопці гасили вогонь. Під'їзду до місця пожежі немає - заважають гори піску й інших будівельних відходів. Тому довелося прокладати рукав і вдаватися до методи інших методів ліквідації пожежі», - розповів представник главку.

За його словами, в безпосередній близькості від звалища - дуже багато автомобільних гаражів, далі - житлові будинки. Завдяки зусиллям пожежників, поширення вогню не допущено.