Влітку 2018 року АМКУ оштрафував БКК / фото zakaz.ua

Компанія "Київський БКК" оскаржить рішення Північного апеляційного суду та рішення Господарського суду Києва, які підтверджують правоту Антимонопольного комітету України (АМКУ) про порушення Київським БКК конкурентного законодавства у вигляді імітації оформлення упаковки торта «Золотий ключик» кондитерської корпорації "Рошен", у Касаційному суді Верховного Суду.

Читайте такожRoshen і БКК уклали мирову в битві за торти – ЗМІ

Про це йдеться у рішенні Верховного суду від 27 травня, оприлюдненому в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Відео дня

У рішенні суду сказано, що товариство з обмеженою відповідальністю "Київський БКК" подало до Касаційного господарського суду в складі Верховного Суду касаційну скаргу на постанову Північного апеляційного суду від 5 березня 2019 року та рішення Господарського суду міста Києва від 2 листопада 2018 року, якими підтверджена правота рішення АМКУ про порушення Київським БКК конкурентного законодавства при виробництві тортів, упаковка яких настільки схожа на упаковку тортів кондитерської корпорації "Рошен", що може ввести в оману споживачів.

Зазначається, що розгляд касаційної скарги на відкритому судовому засіданні призначено на 25 червня.

Як повідомляв УНІАН, влітку 2018 року АМКУ оштрафував "Київський БКК", який входить у холдинг "Київхліб" майже на 330 тис. грн за використання упаковки, оформлення якої схоже на упаковку дочірнього підприємства "Кондитерська корпорація "Рошен".