Ілюстрація REUTERS

Верховна Рада на даний момент розглянула майже 500 поправок у законопроект про ринок землі в Україні з понад 4 тисяч.

Читайте такожФермери-орендарі зможуть купити землю на пільгових умовах - Милованов

Як передає кореспондент УНІАН, голова Комітету Верховної Ради з питань аграрної та земельної політики Микола Сольський (фракція "Слуга народу") виступає з приводу поправок у законопроект про ринок землі з робочого місця через пошкодження ноги.

Відео дня

Під час пленарного засідання Сольський звернувся до голови Верховної Ради Дмитру Разумкову з проханням дозволити йому виступити з робочого місця, а не з трибуни парламенту через пошкодження ноги. Таким чином, голова Аграрного комітету знаходиться не біля трибуни.

Парламент продовжив розгляд поправок до законопроекту "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення" (реєстраційний №2178-10). На даний момент депутати розглянули майже 500 поправок з понад 4 тисяч.

Народні депутати з фракції "Опозиційна платформа - За життя" з робочих місць час від часу скандують: "Референдум".

Як повідомляв УНІАН, 13 листопада 2019 Верховна Рада прийняла в першому читанні законопроект "Про внесення змін у деякі законодавчі акти щодо обігу земель сільськогосподарського призначення" (№2178-10), який вводить ринок землі в Україні з 1 жовтня 2020 року.

6 лютого Верховна Рада почала розгляд законопроекту у другому читанні.

18 лютого парламент зупинився на розгляді 480-ї поправки з більш ніж 4 тисяч, поданих до законопроекту.

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія прогнозує, що парламент вийде на остаточне голосування щодо законопроекту в середині квітня.