Компанія EDINSTVO GROUP стає YEDNIST’ GROUP

Компанія EDINSTVO GROUP у липні 2023 року провела ребрендинг. Нова назва стала логічним продовженням бізнес-курсу компанії на посилення експортної діяльності, диверсифікації бізнесу та трансформації бізнес-моделі до cучасних реалій.

"EDINSTVO GROUP стає YEDNIST’ GROUP! Ми завжди були українською компанією, яка працювала і працює на благо вітчизняної агрогалузі, українських виробників та місцевих громад. Ми змінили ім’я, але зберегли суть: EDINSTVO GROUP стає YEDNIST’ GROUP. Ім’я, що підкреслює синергію із вітчизняним агросектором, виробниками, громадами та країну!" - заявив Сергій Бакум, СЕО YEDNIST’ GROUP.

Компанія YEDNIST’ GROUP консолідує навколо себе інноваційні розробки та досвід вітчизняної галузі годівлі, технології кормовиробництва та технології вирощування сільськогосподарських тварин. Ми єднаємо тих, хто прагне виробляти якісну та безпечну продукції тваринництва, посилювати продовольчу безпеку України із сучасними комплексними рішеннями у сфері годівлі, ветеринарії, біобезпеки.

Відео дня

Це єдність понад 1200 співробітників у всіх регіонах країни, 5 заводів та десятків підрозділів (виробничий департамент, комерційний департамент, відділ R&D, оптимізації та розрахунку рецептур, логістики, якості, сервісу, ветпрепаратів, біобезпеки, промислових комбікормів, фасованих комбікормів, кормових рішень, зоонапрям, E – commerce, зовнішньоекономічної діяльності, закупки) заради одної мети - бути глобальним учасником процесу виробництва безпечних, якісних та корисних продуктів харчування, забезпечувати стійкій ріст капіталізації   бізнесу, соціального захисту та добробуту наших співробітників та мільйонів родин українців!

Тісною є співпраця із профільними аграрними університетами. Так у липні стартує стипендіальна програма "Зростай з YEDNIST’ GROUP".

Компанія EDINSTVO GROUP стає YEDNIST’ GROUP

Для довідки: YEDNIST’ GROUP – провідний український виробник кормів та постачальник комплексних рішень для годівлі та безпеки здоров’я cсільськогосподарських та домашніх  тварин. Компанія об’єднує чотири комбікормові заводи (Диканський і Лохвицький (Полтавська область), Летичівський (Хмельницька область) та АргоКом (Дніпропетровська область) та найбільший в Україні завод з виробництва преміксів NOVACORE (Дніпропетровська область). Виробляє комбікорми для промислового сектору тваринництва та птахівництва, широкий спектр фасованих комбікормів для господарств населення, премікси, предстартерні корми, білково-вітамінні концентрати та кормові добавки, а також займається дистрибуцією ветеринарних препаратів, вакцин і товарів для домашніх тварин. Продукція реалізується під торговими марками balance optima, Щедра нива, Feedline, BestMix, Provitan, ТОП КОРМ, MAX Ефект, FeedMix, Intelligent Nutrition, AnimAll та інші.