Ілюстрація REUTERS

Обсяг виробництва м'яса в Україні в січні-травні 2020 року становить 1,4 мільйона тонн (у живій вазі), що на 1% більше, ніж за п'ять місяців минулого року, повідомила Державна служба статистики.

Читайте такожЕксперти назвали продукти, які найбільше подорожчали в карантинний період

При цьому підприємства збільшили виробництво м'яса на 3,2%, а господарства населення - зменшили на 3,3%.

Відео дня

За даними Держстату, виробництво яєць в країні в січні-травні скоротилося на 0,4% - до 6,998 мільярда штук. Виробництво молока також скоротилося - на 3,6%, до 3,63 мільйона тонн.

Виробництво вовни за звітний період склало 506 тонн, що майже на 10% менше, ніж за такий же період минулого року.

Як повідомляв УНІАН, за даними Державної служби статистики, виробництво м'яса в Україні у 2019 році зросла на 4,8% - до 3,47 мільйона тонн (у живій вазі), яєць – на 3,4%, до 16,6 мільярда штук, молока – скоротилося на 3,7%, до рекордно низьких 9,68 мільйона тонн.