Журналісти дізналися, яке масло продають українцям (відео)

В Україні вкотре виявили фальсифікат масла. Цього разу до Держспоживслужби звернувся сам виробник.  Виконавчий директор спілки споживачів України Максим Несміянов разом із журналістами "Сніданку з 1+1" вирушив до торговельних точок столиці, щоб перевірити, яке масло продають українцям. 

Так, експерт пояснив, що перше, що має насторожити, - ціна. Не можна за 35 грн купити справжнє нормальне масло. Адже це означає, що продавець закуповував його оптом гривень за 20. Вартість справжнього якісного такого продукту в середньому на сьогодні - 75 грн.

А от за маркуванням такий фальсифікат не одразу відрізниш, там навіть є ДСТУ. Несміянов стверджує, що упаковка масла неякісна, а ДСТУ ще потрібно перевірити. 

Можна загуглити в інтернеті вказану на упаковці назву юридичної особи - якщо такої немає, зрозуміло, що це - підробка. Крім того, можна перевірити в інтернеті номер штрих-код.

Фальсифікат масла виявили в Україні на початку лютого 2023

Зловмисники випускають фальсифіковане масло, видаючи його за продукцію фірми "Апрель". Так, зловмисники підробили продукт ТОВ ФІРМА "Апрель".

На упаковці підробки неправильно вказана назва товариства, а саме: ТОВ "Фірма Апрель" замість ТОВ ФІРМА "Апрель" та дата виробництва продукції 31.03.2023 р.

Вас також можуть зацікавити новини: