Ілюстрація REUTERS

Співробітники Генеральної прокуратури України, Державного бюро розслідувань і Служби безпеки України проводять обшуки в апараті управління найбільшої в Україні державної газовидобувної компанії «Укргазвидобування» і газопромислового управління «Полтавагазвидобування», повідомили в компанії.

Читайте такожПравоохоронці проводять обшуки в "ПриватБанку"

«Укргазвидобування» повідомляє про те, що, станом на ранок 11 вересня 2019 року, в апараті управління «Укргазвидобування» і ГПУ «Полтавагазвидобування» здійснюються обшуки органами Генеральної прокуратури України, Державного бюро розслідувань і Служби безпеки України», - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Зазначається, що, зі свого боку, працівники компанії співпрацюють з представниками правоохоронних органів і надають всю необхідну документацію.

Довідка УНІАН. «Укргазвидобування» - найбільша газовидобувна компанія України, частка якої в загальному обсязі видобутку вуглеводнів в країні становить 70%. До складу компанії входять 4 газопромислових управління: «Шебелінкагазвидобування», «Полтавагазвидобування», «Харківгазвидобування» і «Львівгазвидобування».

100% акцій компанії належать НАК «Нафтогаз України».