Ілюстрація REUTERS

Кабінет міністрів змінив своїх представників у наглядовій раді Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України".

Читайте такожДе можна замовити газ на зиму за літньою ціною: "Нафтогаз" оновив карту

Про це на брифінгу повідомив прем'єр-міністр Олексій Гончарук.

Відео дня

"Ми замінили своїх представників у наглядовій раді НАК "Нафтогаз". Замість Володимира Демчишина, Сергія Попика і Костянтина Мар‘євича представниками держави в наглядовій раді будуть Юлія Ковалів і Наталія Бойко", - сказав він.

За словами Гончарука, нові представники Кабміну в наглядовій раді НАК глибоко розуміють специфіку газової сфери та специфіку роботи компанії.

Таким чином, до Наглядової ради увійшли заступник міністра енергетики та вугільної промисловості України Наталія Бойко і голова офісу Національної інвестиційної ради при президентові Юлія Ковалів.

Водночас Гончарук зазначив, що одне місце в Наглядовій раді НАК залишається вакантним.

Як повідомляв УНІАН, Кабінет міністрів ввів Костянтина Мар’євича до складу наглядової ради «Нафтогазу» в травні цього року, Володимира Демчишина і Сергія Попика було затверджено членами наглядової ради в листопаді 2017 року.

Довідка УНІАН. НАК «Нафтогаз України» - найбільша державна вертикально інтегрована нафтогазова компанія України, підприємства якої видобувають близько 90% газу і нафти в країні. НАК займається розробкою родовищ, видобутком нафти і газу, їх транспортуванням, а також реалізацією нафтопродуктів через мережу АЗС.