Протягом 2019 року нові системи LED освітлення вже встановлені більш ніж на 70 вулицях Києва. У листопаді завершилися роботи на вулицях Набережно-Хрещатицька і Набережно-Лугова. Всього тут було встановлено 279 сучасних LED світильників.

Нові світильники вироблені фахівцями Інтелтек Україна (ITW SYSTEMS), української компанії з американськими інвестиціями. Вони виготовлені з використанням надійної елементної бази від кращих світових виробників, відповідають вимогам європейських стандартів і при цьому враховують особливості доріг і стан електричних мереж в Україні.

"У порівнянні зі старими ртутними або натрієвими, LED світильники дають якісніше світло, дозволяючи при цьому економити 30-40% на споживанні електроенергії. При середній експлуатації світильників 10,5-11 годин на добу, термін їх служби може досягати 25 років. Таке поєднання характеристик робить світлодіодну технологію однією з найефективніших для зовнішнього освітлення у світі, і в довгостроковій перспективі вигода для міста очевидна. Крім того, світильники нашого виробництва мають антивандальне виконання, прості в обслуговуванні та не вимагають спеціальних умов утилізації. Також вони підключені до міської системи Smart city: кожним світильником можна управляти індивідуально і дистанційно, наприклад, знижувати потужність в нічний час доби, коли трафік на вулицях стає менш інтенсивним, що дозволяє місту отримувати додаткову економію електроенергії",- коментує Олександр Лопатін, засновник компанії-виробника світильників.

Відео дня

Серед інших реалізованих компанією Інтелтек Україна (ITW SYSTEMS) муніципальних та інфраструктурних проектів - освітлення станції метро Лівобережна, бульвару Лесі Українки, Набережного шосе, Дніпровської набережної, паркінгу Бориспільського аеропорту, нового терміналу Одеського аеропорту; освітлення для шкіл та дитячих садків.