Ілюстрація REUTERS

Директор з інтегрованого газового бізнесу Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" Андрій Фаворов самоізолювалося в будинку, оскільки має підозру на інфікування коронавірусом, повідомив він на своїй сторінці в Facebook.

Читайте такожНардеп Шахов переконаний, що підхопив коронавірус в Україні (відео)

"Приблизно тиждень тому у мене був кашель, температура 37,5. Я відповідно до рекомендацій та внутрішніх протоколів "Нафтогазу" самоізолювався, сиджу вдома. Відчуваю себе чудово, тільки нудно. Планую ще тиждень так просидіти, до того як всі питання будуть зняті", - сказав Фаворов в розміщеному відеозверненні.

Відео дня

Раніше лікар-епідеміолог і батько Андрія Фаворова - Михайло Фаворов в ефірі одного з російських радіо повідомив, що його син разом зі своєю дружиною все-таки захворів коронавірусом, але вже почувається краще.

Як повідомляв УНІАН, 11 березня Кабінет міністрів через поширення коронавірусу прийняв рішення ввести в Україні карантин з 12 березня по 3 квітня. Уряд просить громадян не виходити з дому без потреби та самоізолюватися у разі симптомів вірусної інфекції.

Станом на ранок 20 березня в Україні зафіксовано 26 випадків захворювання коронавірусом в 6 областях і в Києві: Чернівецька - 15 осіб (1 померла), Київ - 3 людини, Дніпропетровська - 2 людини, Житомирська - 2 особи (1 померла), Київська - 2 людини, Донецька - 1 людина, і Івано-Франківська - 1 людина (померла).