У "Київтеплоенерго" сподіваються, що рівень оплати за компослуги не буде падати / фото УНІАН

На тлі карантинних обмежень у березні рівень оплати мешканців Києва за послуги теплопостачання знизився на 15% в порівнянні з лютим.

Читайте такожУ Києві 5 квітня почнуть відключати опалення

Про це повідомив на брифінгу директор структурного підрозділу "Енергозбут" КП "Київтеплоенерго" Костянтин Лопатін.

Відео дня

"У березні спостерігалося скорочення надходження платежів. Скорочення становить майже 15% в порівнянні з рівнем оплати в лютому. Заборгованість мешканців міста за березень збільшився на 255 мільйонів гривень", - сказав Лопатін.

При цьому він висловив сподівання, що рівень оплати у квітні збережеться хоча б на березневому рівні.

Як повідомляв УНІАН, 3 квітня уряд посилив карантинні заходи. Згідно з відповідною постановою, з 6 квітня до 24 квітня заборонено: перебування в громадських місцях без респіратора або захисної маски; переміщення групою осіб більше ніж дві особи, крім випадків службової необхідності та супроводу осіб, які не досягли 14 років; перебування в громадських місцях осіб, які не досягли 14 років, без супроводу дорослих.

Також заборонено відвідування парків, скверів, зон відпочинку, лісопаркових і прибережних зон, крім вигулу домашніх тварин однією особою і в разі службової необхідності; спортивних і дитячих майданчиків; проведення всіх масових заходів; перебування на вулицях без документів, що засвідчують особу; самовільно залишати місця обсервації.