Наглядова рада "Таскомбанку" звільнила Тігіпка від обов'язків голови правління / фото УНІАН

Наглядова рада "Таскомбанку" задовольнила заяву власника фінансової установи Сергія Тігіпка про звільнення його від обов'язків голови правління банку.

Читайте такожТігіпко хоче купити ще один банк – ЗМІ

Як сказано в повідомленні в системі розкриття інформації Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, дане рішення спостережну раду банку затвердила 11 березня.

Відео дня

Новим головою правління Таскомбанку" наглядова рада призначила Андрія Комариста, який раніше був директором банку з розвитку продуктів роздрібного бізнесу та керівником апарату голови правління.

Як повідомляв УНІАН, у травні минулого року Національний банк України погодив кандидатуру бізнесмена і власника "Таскомбанку" Сергія Тігіпка на посаду голови правління фінустанови. Як повідомив банк у системі розкриття інформації Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку, Тігіпко приступив до виконання обов'язків керівника установи з 18 травня 2018 року.

Довідка УНІАН. "Таскомбанк" (раніше - банк "Бізнес Стандарт", м. Київ) працює на ринку України з 1989 року. Власник банку Сергій Тігіпко обіймав високі посади в період президентства Віктора Януковича, в тому числі посаду віце-прем'єр-міністра-міністра соціальної політики в уряді Миколи Азарова, а також голови Національного банку України у 2003-2004 роках.