Компанія «АХА Страхування» десятий рік поспіль є лідером ринку КАСКО за даними журналу Insurance Top. У 2018 році сума страхових премій по КАСКО склала 1 млрд 131 млн грн, а виплати склали більше 521 млн грн.

Для порівняння, у 2008 році сума страхових премій компанії AXA Страхування склала 188 млн грн, виплати склали більше 88 мільйонів.

Сума страхових премій за перший квартал 2019 року склала 281 млн грн, частка цього виду страхування в загальному портфелі дорівнює 53%

Відео дня

Компанія постійно вдосконалює сервіси автострахування, пропонуючи клієнтам кілька видів КАСКО, в залежності від потреб кожного клієнта.

• КАСКО «Все включено» - поліс, який покриває усі можливі риски, серед яких викрадення, ДТП, крадіжки майна з авто, пошкодження зловмисниками або тваринами на дорозі, пожежа, град і інші.

• КАСКО «Light» - спрощений варіант покриття, клієнт може розраховувати на відшкодування збитків в межах дійсної вартості автомобіля внаслідок його викрадення, пошкодження в результаті ДТП або стихійних лих.

• КАСКО «Smart» - поліс нового покоління, згідно з яким водій повинен використовувати в машині спеціальний електронний пристрій, що контролює стиль водіння. Програма допомагає вдосконалювати свої навички і зменшує ризик аварійних ситуацій. З полісом КАСКО Smart можна отримати знижку від 5 до 30% протягом першого року страхування.

• КАСКО «Прямий Захист» - програма страхування, договір по якій оформляється разом з полісом ОСЦПВ. Власник поліса «Прямий захист» може розраховувати на відшкодування збитків в межах 100 тис. грн, завданих його автомобілю в результаті ДТП, в якому немає його провини, безпосередньо від АХА, тобто без звернення до страхової компанії винуватця ДТП.

Який би продукт КАСКО від АХА Страхування він вибере клієнт, він буде мати можливість користуватися таким перевагами, як швидкість виплати і якість послуг.

Задоволеність клієнтів сервісом компанія залишається на високому рівні 92%. «AXA Страхування» – єдина компанія, що використовує Тransparent Customer Feedback, сервіс, що дозволяє відразу після врегулювання оцінити якість послуг компанії по 5-зіркового шкалою. Відгуки з'являються на сайті компанії в режимі реального часу. Адмініструє процес збирання і перевірку відгуків незалежна компанія eKomi «The Feedback Company», європейський лідер в області роботи зі зворотним зв'язком клієнтів.

Інформація про компанію

СК «АХА Страхування» - універсальна страхова компанія, представлена на українському страховому ринку з 1994 року, у 2007 році стала часткою міжнародної групи «AXA». В компанії працює більше 780 співробітників і 1220 агентів по всій Україні. Сьогодні в Україні компанії довіряє більш ніж 500 000 клієнтів.

  • 2019 р.  - «Найпрофесійніша страхова компанія» за результатами «Фінансового Оскару 2018» (рейтинг журналу «Бізнес»);
  • 2018 р. — 1-е місце в рейтингу надійності серед страхових компаній (журнал Гроші);
  • 2018 р. — Лідер рейтингу «Репутаційні активісти» серед страхових компаній (Журнал Фокус);
  • 2018-2017 рр. — лідер страхування КАСКО серед страховиків на українському ринку (Insurance TOP);
  • 2017 р. — «Автостраховик року» у конкурсі Фінансовий Оскар 2017 (журнал Бізнес);
  • 2017 р. — 1-е місце по страховим виплатам серед страхових компаній (Insurance TOP);
  • 2017 р. — 1-е місце по чистим заробленим преміям (Insurance TOP);
  • 2017 р. — 1-е місце серед страховиків за розміром фонду оплати праці (Insurance TOP);
  • 2017-2016 рр. — 1-е місце в національному рейтингу управління корпоративною репутацією (журнал Бізнес);
  • 2016 -2015 рр. — «Найпрофесійніша страхова компанія» за результатами «Фінансового оскару» (рейтинг журналу «Бізнес»);

23 жовтня 2018 Група АХА оголосила про те, що Fairfax Financial Holding Limited (Канада) придбає 100% «АХА Страхування» і «АХА Страхування Життя» в Україні.

14 лютого 2019 року АХА успішно завершила оформлення операцій з Fairfax Financial Holdings Limited

прес-релізИ доступнІ на офіційному сайті «АХА СТРАХУВАННЯ»

За додатковою інформацією звертайтесь:

PR-служба    PR@axa-ukraine.com

+38 050 359-49-56