Ілюстрація / REUTERS

Україна і Сінгапур підписали Протокол про внесення змін в Угоду про уникнення подвійного оподаткування стосовно податків на доходи та капітал.

Читайте такожТуреччина розраховує на ЗВТ з Україною найближчим часом

Як повідомили в прес-службі Міністерства фінансів України, з української сторони документ сьогодні підписала міністр фінансів Оксана Маркарова.

Відео дня

Згідно з повідомленням, угода гарантує підприємцям обох країн, що прибуток, отриманий від підприємницької діяльності на території іншої країни, а також з джерел у цій країні у вигляді дивідендів, відсотків, роялті, не підлягатимуть подвійному оподаткуванню.

Угода також гарантує, що підприємці однієї держави будуть оподатковуватись в іншій державі на тих же умовах.

Також повідомляється, що положення Протоколу повністю відповідають вимогам Модельної Конвенції Організації економічного співробітництва і розвитку.

Також цим документом передбачена нова розширена редакція статті "Обмін інформацією" - без застережень щодо вимог національного податкового інтересу або банківської таємниці, що покращить співробітництво між податковими органами України та Республіки Сінгапур.

Як повідомляв УНІАН, у січні уряд України підписав зі Швейцарським федеральним радою протокол про уникнення подвійного оподаткування стосовно податків на доходи і капітал.