50 тисяч гривень – на мрію!

У кожної людини є мрія, часто навіть не одна. Хтось давно не бачив давнього друга, комусь хочеться відкрити власну справу, побувати в Парижі чи просто подорожувати! Буває, що для втілення найзаповітніших мрій не вистачає зовсім трішечки наполегливості чи грошей. З останнім пунктом допоможе Альфа-Банк Україна, який майже півроку проводив акцію «Мрія у подарунок», тим самим допомагаючи своїм клієнтам реалізовувати  їхні мрії. 

Випробувати свій талан і виграти 50 тисяч гривень на заповітну мрію міг кожен, хто розмістив у Альфа-Банку Україна депозит «Розумний» терміном на 3 місяці. Четверо переможців акції вже отримали гроші, показавши усім – Фортуна може посміхнутися будь-кому. Наші щасливчики: Людвіг Геворгян з Полтави, Надія Алексієвець з Рівного, киянин Валерій Шапаренко, Юрій Мудрий з Кам'янського. П'ятою і останньою переможницею депозитної акції «Мрія у подарунок» стала жителька Сум Антоніна Іванівна. До речі, цей грошовий сертифікат у рамках акції розігрувався додатково. Тож ця перемога – справжнє везіння!

Минулого тижня менеджери відділення Альфа-Банку Україна у Сумах, що на вул. Воскресенській, 13-Б, запросили Антоніну Іванівну, щоб особисто привітати її з перемогою і вручили сертифікат на 50 тис. гривень. Сподіваємося цей приз допоможе наблизити її  мрію. Антоніна Іванівна – клієнт Альфа-Банку Україна з майже семирічним стажем. Свого часу вона вибрала цей банк за порадою зятя, і жодного разу про це не пошкодувала. Навпаки, на адресу працівників відділення – щирі слова вдячності. «Банк надійний, працівники уважні, завжди підкажуть, допоможуть, – поділилася з нами жінка. – Відчуваєш у відділенні себе комфортно, тут по-домашньому затишно. Коли прийшла продовжувати свій депозит – запропонували перейти на «Розумний» з вигідними для мене умовами. А крім всього, він ще й акційний. Буду відвертою, на перемогу не сподівалася. За своє життя (а я вже пенсіонерка) ніколи й нічого не вигравала. А тут таке везіння! Коли зателефонували з банку і повідомили, що я стала переможницею – спочатку навіть не повірила, подумала, що це розіграш. Проте все виявилося правдою! Частину коштів залишу на депозиті, а частину планую витратити на поїздку в Карпати – ніколи там не була. Тепер з'явилася така нагода. Ще хочу побачити Львів. Поїдемо на Західну Україну разом з онуком Ярославом, йому 11 років. Ще встигнемо перед школою відпочити. Буде йому сюрприз. Радію, що Альфа-Банк подарував нам таку можливість. Мої мрії збуваються!"

Відео дня

Як уточнила Тетяна Єрмакова, директор відділення «Сумське» Альфа-Банку Україна, вклад «Розумний» продовжує діяти на постійних умовах. Це – єдиний варіант депозитної програми з високою прибутковістю і гнучким збереженням коштів. Термін – всього 3 місяці, при цьому клієнт отримує зростаючу ставку до 21% річних. Такий показник на сьогодні є найвищим серед аналогічних банківських пропозицій. Додаткова перевага – можливість забрати кошти по закінченню кожного місяця без втрати нарахованих відсотків. До слова, Альфа-Банк Україна входить в ТОП-3 банків як лідер у залученні депозитів фізичних осіб. А Національний банк нещодавно включив Альфа-Банк до числа системно важливих фінустанов. У рейтингу «Фінансовий ОСКАР» від всеукраїнського журналу «Бізнес» банк посідає друге місце у номінації «Вибір населення».