Кубів зазначив, що зараз українська економіка зростає на 4,6% у квартал / фото УНІАН

Кабінет міністрів України на чолі з прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом передає своїм наступникам стабільну і сильну економіку.

Читайте такожЯк змінилася доходи українців: Мінсоцполітики підбило підсумки трьох років

Про це заявив перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів на брифінгу, присвяченому підсумкам роботи міністерства у 2016-2019 роках.

Відео дня

"Ми передаємо стабільну та сильну економіку. Стабілізація економіки й сукупне зростання ВВП становить 8,4%. Для порівняння, коли ми прийшли, в першому кварталі 2016 року зростання економіки становило 0,1%, а наприкінці другого кварталу (2019 року - УНІАН) - 4,6%", - сказав він.

Також Кубів підготував своєму наступнику на посаді міністра три документа - перехідну книгу з аналізом економічних реформ, які проходять в Україні, середньостроковий план дій і звіт про роботу міністерства у 2018 році.

Як повідомляв УНІАН, зростання реального ВВП України у другому кварталі 2019 року в річному вираженні у порівнянні з другим кварталом 2018 року - становить 4,6%, прискорившись з 2,5% кварталом раніше.