Міністерство розвитку економіки "якомога швидше" призначить й інших заступників / Facebook, Taras Kachka

Новим торговим представником України стане заступник виконавчого директора Міжнародного фонду "Відродження" Тарас Качка.

Про це в ефірі одного з телеканалів сказав міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов.

Читайте такожМінекономрозвитку об'єднають з Мінагропродом: хто керуватиме новим міністерством

Відео дня

"Стосовно Качки Тараса – так. Відповідь "так" стосовно торгового представника", - сказав міністр, відповідаючи на запитання щодо новосформованої команди.

Милованов додав, що Міністерство розвитку економіки "якомога швидше" призначить і інших заступників. При цьому заступника, відповідального за аграрний напрямок, він не назвав.

Також міністр зазначив, що розподіл функцій не обов'язково буде таким, як раніше.

Як повідомляв УНІАН, Тарас Качка вказав в декларації за 2018 рік місцем роботи Міністерство розвитку економіки, торгівлі й сільського господарства на посаді "Заступник міністра – торговий представник".

Тарас Качка є заступником виконавчого директора Міжнародного фонду "Відродження" та експертом з питань європейської інтеграції. З 2014-го по 2015 рік був віце-президентом і виконуючим обов'язки президента Американської торгової палати в Україні.

Згідно з інформацією на його сторінці у Facebook, Качка з 2015 року працював в Міністерстві закордонних справ. Закінчив Київський національний університет імені Тараса Шевченка та Національний інститут державного управління у Варшаві.