Прем'єр-міністр Олексій Гончарук / фото УНІАН

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук пояснив свої слова про те, що економіка України за кілька років має перспективу зрости на 40%.

"Усе взагалі починається з мрії. Я хочу сказати людям: просто повірте", - сказав Гончарук в прямому ефірі програми "Право на владу" на телеканалі "1+1", передає ТСН.

Він зазначив, що цей показник, зокрема, вдасться досягнути завдяки й інвестиціям. Прем'єр нагадав про проведений днями інвестиційний форум у Маріуполі на Донеччині.

Відео дня

Читайте такожКабмін затвердив два сценарії розвитку економіки

"Меморандуми зі Світовим банком та ЄБРР - це вже дуже багато, вони не підписуються під порожніми словами. Вже у листопаді ми поїдемо в Брюссель підписувати першу угоду на 300 мільйонів доларів", - сказав Гончарук.

"Ми повинні побороти корупцію і повернути довіру до нашої держави. Ми переконані, що ми з цим впораємось. Ми маємо намір багато працювати. Я хочу сказати людям: просто повірте. До влади в Україні прийшло нове покоління, і воно мислить абсолютно інакше", - додав голова Уряду.

Як повідомляв УНІАН, на початку вересня Олексій Гончарук заявив, що завданням нового уряду є зростання української економіки мінімум на 40% у найближчі п'ять років.