У Фонді соцстрахування спростували інформацію про рейдерське захоплення / фото УНІАН

Інформація про рейдерське захоплення Фонду соціального страхування України не відповідає дійсності, повідомила прес-служба фонду.

Читайте такожФонд соцстрахування заявив про призупинення низки виплат

"У зв'язку з поширенням у деяких ЗМІ інформації про рейдерське захоплення Фонду соціального страхування України повідомляємо, що ця інформація не відповідає дійсності, установа працює в штатному режимі", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Також у відомстві нагадали, що за рішенням Печерського суду Києва екс-голову фонду було поновлено на посаді 15 листопада.

Як повідомляв УНІАН, Міністерство соціальної політики України заявило про можливе рейдерське захоплення Фонду соцстрахування Євгеном Баженковим, який є фігурантом кримінальної справи за незаконні дії з майном фонду за сприяння державного реєстратора, який незаконно вказав його в держреєстрі керівником фонду.

Довідка УНІАН. Директор виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України Євген Баженков з ініціативи тодішнього міністра соцполітики був звільнений у 2018 році за незаконну передачу в приватну власність 71 державного об'єкта фонду. Після порушення кримінальної справи Баженков звернувся до суду, й у листопаді цього року Печерський суд Києва поновив його на посаді.