Ілюстрація REUTERS

Власники пластикових карт однієї з найбільших світових платіжних систем UnionPay International тепер можуть використовувати свої картки в мережі банкоматів і платіжних терміналів найбільшого в Україні банку "ПриватБанк".

Читайте такожУкраїнці зможуть відправляти й отримувати миттєві перекази грошей через Viber

Як повідомили в прес-службі банку, власники карток UnionPay зможуть розплачуватися ними в готелях, ресторанах і торгових точках Києва, Харкова, Одеси, Дніпра та інших міст, а також знімати готівку в банкоматах "Приватбанку" по всій країні.

Відео дня

У банку підкреслили, що вихід на український ринок нового провідного міжнародного партнера означає й нові можливості для банківського сектору України в рамках інтеграції у світову фінансову систему.

Зазначається, що обслуговування карток у мережі банкоматів та терміналів є першим етапом співпраці банку з UnionPay, і надалі планується розробка спільних інноваційних платіжних продуктів.

Також у банку нагадали, що Україна стала 178-ю країною світу, в якій розвивається сервіс обслуговування карт UnionPay.

Довідка УНІАН. "ПриватБанк" (м. Дніпро) працює на ринку України з 1992 року і є найбільшим банком за обсягом активів. Банк знаходиться у власності держави з грудня 2016 року.

UnionPay International - дочірня компанія China UnionPay. У партнерстві з більш ніж 2000 фінансовими інститутами по всьому світу вона дає можливість використовувати картки для оплати товарів, послуг і зняття готівки в 178 країнах і регіонах світу. Емісія карт UnionPay здійснюється в 58 країнах і регіонах світу.