Ілюстрація REUTERS

Найбільший банк України ПриватБанк" запустив сервіс онлайн-переказів на картки своїх клієнтів з платіжних карт VISA будь-якого банку світу.

Читайте такожУкраїнці зможуть переказувати кошти без комісії з 35 країн

Як повідомили в прес-службі банку, тепер можна миттєво переказати гроші з картки закордонного банку через веб - або мобільну версію Приват24, при цьому для відправлення переказу не обов'язково бути клієнтом "Приватбанку" або реєструватися в Приват24.

Відео дня

У банку зазначили, що сервіс буде зручним насамперед для українців, які працюють за кордоном, фрілансерів, а також родичів та друзів клієнтів банку, які проживають за кордоном.

Крім того, нова послуга значно спрощує життя батькам іноземних студентів, які навчаються в Україні, й українським волонтерам, які зможуть вільно отримувати пожертвування з-за кордону.

Також у банку зазначили, що переказувати гроші українцям безпосередньо зі своїх карток VISA зможуть й іноземці, які живуть або приїхали до України.

Також у банку повідомили, що відправити переказ можна в доларах, євро або гривні, і для цього достатньо знати номер картки одержувача, а тариф за такий переклад становитиме 3% від суми.

Довідка УНІАН. "ПриватБанк" (м. Дніпро) працює на ринку України з 1992 року і є найбільшим банком за обсягом активів. Банк знаходиться у власності держави з грудня 2016 року.