Милованов висловив надію, що важливі реформи не будуть згорнуті / фото УНІАН

Тимофій Милованов, який в уряді Олексія Гончарука очолював Міністерство розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства, не захотів працювати в новому уряді Дениса Шмигаля через зміни підходів до розвитку економіки.

Читайте такожВерховна Рада україни ратифікувала новий склад Кабміну

Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Відео дня

«Я вірю в ринкову економіку і розвиток інституцій, рівні правила гри для всіх і конкуренцію, мінімальне втручання держави в економіку. Зараз відбувається процес трансформації. Зміни концептуальні та багаторівневі. Тому зараз, коли загальне бачення підходів змінюється, я готовий піти в сторону і дати можливість оновленій команді реалізувати своє бачення (яке, цілком можливо, буде більш успішним)», - написав він.

При цьому Милованов висловив надію, що важливі реформи не будуть згорнуті.

«Особисто я зробив все від мене залежне, щоб запустити три ринку (землі, праці та капіталу – УНІАН), які дадуть країні можливість розвиватися. І при цьому ми утримали курс, інфляцію і зростання зарплат. Це головне», - додав він.

Як повідомляв УНІАН, 4 березня Верховна Рада відправила у відставку прем'єр-міністра Олексія Гончарука та його уряд. В цей же день парламент призначив Дениса Шмигаля новим головою Кабміну і затвердив новий склад уряду.