Ілюстрація REUTERS

Американська технологічна компанія Facebook інвестує 100 мільйонів доларів для підтримки 30 тисяч представників малого бізнесу в більш ніж 30 країнах світу в умовах епідемії коронавірусу.

Читайте такожАмериканські фондові індекси зафіксували рекордне падіння

Про це повідомив головний операційний директор компанії Шеріл Сандберг на своїй Facebook-сторінці.

Відео дня

"Ми вислухали представників малого бізнесу, щоб зрозуміти, як краще їм допомогти. Ми чітко усвідомили, що фінансова підтримка дозволить їм зберегти бізнес та продовжувати платити своїм співробітникам, які не можуть фізично прийти на роботу. Саме тому я повідомляю сьогодні, що Facebook виділить 100 мільйонів доларів на підтримку 30 тисяч представників малого бізнесу з понад 30 країн світу, де живуть і працюють наші співробітники", - сказано в повідомленні.

Конкретні умови та перелік країн, в яких малий бізнес може отримати інвестиції Facebook, компанія обіцяє повідомити пізніше.

Як повідомляв УНІАН, глобальні технологічні компанії Facebook, Google, Lindedln, Microsoft, Twitter, Reddit і YouTube разом будуть боротися з шахрайством і дезінформацією в інтернеті в умовах епідемії коронавірусу.

16 березня Міністерство охорони здоров'я України та Facebook запустили сервіс миттєвого інформування про COVID-19 в Україні.

10 березня глобальні соціальні мережі Facebook і Instagram заборонили розміщення реклами і комерційних оголошень про продаж медичних масок, розраховуючи таким чином запобігти використання теми коронавірусу в корисливих цілях.