Фото УНІАН

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб продовжив виплати вкладникам ліквідованого банку "Хрещатик", які раніше планував завершити у вересні.

Як повідомила прес-служба фонду, вкладники банку з 26 жовтня до 6 грудня включно можуть звернутися за отриманням відшкодування до установ "Першого українського міжнародного банку".

Фонд нагадав, що виплати проводяться в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день введення в банк тимчасової адміністрації, але не більше 200 тисяч гривень.

Відео дня

Читайте такожСлужбовці банку "Хрещатик" привласнили понад 81 мільйон гривень вкладників - прокуратура

Як повідомляв УНІАН, Фонд гарантування вкладів фізичних осіб на підставі рішення Національного банку України про відкликання банківської ліцензії та ліквідації банку "Хрещатик" з 6 червня почав ліквідацію фінустанови. Тимчасова адміністрація працювала в банку з 5 квітня.

Банк "Хрещатик" працює на ринку України з 1993 року і входив у двадцятку найбільших банків за обсягом активів. Згідно з даними про структуру власності банку, ключовими власниками фінустанови є громадянин України Андрій Іванов з часткою 37%, Київська міськдержадміністрація з часткою 25%, громадянин Австрії Микола Солдатенко із часткою 24%.