Фото УНІАН

Українська промислова компанія "Інтерпайп", незважаючи на війну, з 1 березня підвищує зарплату для всіх категорій працівників в середньому на 15%.

Згідно з прес-релізом компанії, дане підвищення стосуватиметься персоналу робочих спеціальностей заводів у Дніпрі, Нікополі та Новомосковську. Крім того, будуть підвищені оклади лінійних керівників на виробництві, а також інженерів, фахівців і керівників українського офісу компанії.

Генеральний директор "Інтерпайпу" Андрій Коротков пояснив, що майже рік компанія живе і працює в умовах повномасштабної війни, через що зіткнулася зі значними проблемами в логістиці та забезпеченні виробництва.

Відео дня

"Однак" Інтерпайп " доклав максимум зусиль, щоб перебудувати роботу. Нам вдалося вберегти позиції на експортних ринках, ми продовжуємо працювати зараз. Працюємо, незважаючи на артилерійські обстріли, ракетні удари, ліміти на електроенергію. При цьому з перших днів вторгнення компанія надає всебічну підтримку працівникам в лавах ЗСУ; допомагає армії і медикам, допомагає співробітникам, чиє майно постраждало від обстрілів; в повному обсязі платить податки і забезпечує виробництво всім необхідним", - підкреслив Коротков, якого цитує прес-служба.

При цьому нагадується, що востаннє "Інтерпайп" підвищував зарплату незадовго до повномасштабного вторгнення – у жовтні 2021 року. У 2021 році зарплата виробничого персоналу зросла в середньому на 20%. У перші дні війни "Інтерпайп" достроково виплатив зарплату всім працівникам, а за рік виплачував її вчасно, без затримок, і в повному обсязі.

"Інтерпайп" - українська промислова компанія, виробник сталевих труб і залізничної продукції. Продукція компанії поставляється більш ніж в 80 країн світу по мережі торгових офісів, розташованих на ключових ринках Близького Сходу, Північної Америки та Європи. У 2021 році "Інтерпайп" реалізував 602 тис. тонн трубної продукції та 174 тис.тонн ж/д продукції. Продаж ж/д продуктів здійснюється під брендом KLW.

В "Інтерпайпі" працюють 10 тис. співробітників. У 2021 році компанія перерахувала до бюджетів усіх рівнів близько 3 млрд.грн.