21 листопада курс гривні до долара залишився на рівні попереднього показника – 40,50 грн/дол / фото ua.depositphotos.com

До п'ятниці, 25 листопада, курс долара в Україні, швидше за все, наблизиться до психологічної позначки у 40 грн/дол. Не виключено, що курс навіть встигне її перетнути.

Як зазначила директор департаменту казначейських операцій "Юнекс Банку" Ганна Золотько, минулий тиждень пройшов для гривні досить оптимістично, передає 24 канал.

За її словами, друга половина місяця останнім часом досить сприятливий період для гривні: попит на іноземну валюту з боку населення дещо знижується, а пропозиція, навпаки, зростає.

Відео дня

"Слід очікувати помірного зміцнення гривні на готівковому ринку. Цілком ймовірно, до п'ятниці курс наблизиться до психологічної позначки 40 гривень, а може навіть встигне її перетнути", – прогнозує експерт.

Курс долара в Україні: скільки коштує долар 21 листопада

Нагадаємо, в банківських обмінниках Києва 21 листопада курс гривні до долара залишився на рівні попереднього показника – 40,50 грн/дол. Щодо євро курс гривні зміцнився на 20 копійок – до 41,00 грн/євро.

І курс готівкового долара у "ПриватБанку" також залишився на рівні попереднього показника – 40,00 грн/дол. Курс євро до гривні подешевшав на 10 копійок – до 40,60 грн/євро.