Нововведення дозволить підприємцям швидко приймати оплату / фото УНІАН

Державний «Ощадбанк» запустив В2В-платформу для зручного прийому онлайн-платежів для мікро-, малого та середнього бізнесу.

Про це повідомили в прес-службі банку.

Читайте також"Ощадбанк" починає видачу "теплих кредитів"

Відео дня

Кабінет торговця дозволить підприємцям надійно та швидко приймати оплату товарів і послуг. Для підключення інтернет-еквайрингу потрібно подати заявку на сайті або звернутися до будь-якого відділення "Ощадбанку".

«За даними НБУ, 8 з 10 операцій у 2019 році - безготівкові, а обсяг операцій в Інтернеті досяг майже 19%. Змінюються фінансові звички українців, бізнес стрімко переходить в онлайн, тому «Ощадбанк» пропонує кабінет торговця для підприємців в якості опції послуги інтернет-еквайрінгу», - цитує прес-служба директора департаменту електронної комерції та платіжних коштів банку Володимира Москаленка.

Довідка УНІАН. «Державний ощадний банк України» («Ощадбанк») зареєстровано Національним банком України 31 грудня 1991 року. 100% акцій банку належать державі.

Як повідомляв УНІАН, 17 червня 2020 року міжнародне рейтингове агентство Moody's підвищило рейтинги шести українських банків слідом за підвищенням суверенного рейтингу України.