"ПриватБанк" дозволив оплачувати покупки іншою картою в разі нестачі грошей на основній

Нова технологія працює на POS-терміналах банку.

Найбільший банк України "ПриватБанк" запустив у мережі своїх POS-терміналів нову технологію, яка дасть змогу оплачувати покупки з будь-якої карти "ПриватБанку", прив'язаної до "Приват24", якщо на основній карті клієнта не вистачає коштів.

Про це повідомила прес-служба банку.

"Тепер, якщо при оплаті товару через термінал на касі не вистачає грошей на карті, не потрібно шукати іншу карту або діставати готівку. POS-термінали "ПриватБанку" самі перевірять наявність необхідної суми на інших картах клієнта і запропонують завершити покупку", - йдеться в повідомленні.

Читайте також"Приватбанк" запустивши єдиний додаток "Приват24" для фізосіб та бізнесу

Зазначається, що для цього потрібно вибрати безпосередньо на POS-терміналі карту, з якої хочете оплатити покупку, і підтвердити оплату. Як альтернативну карту можна буде обрати будь-яка карту клієнта, яка підключена до "Приват24".

Як повідомляв УНІАН, "ПриватБанк" запустив в Україні новий сервіс, який дає змогуотримати готівку при оплаті покупок банківською картою на касі супермаркетів та інших торгових точок, без необхідності використовувати банкомати.

Довідка УНІАН. "ПриватБанк" (м. Дніпро) працює на ринку України з 1992 року і є найбільшим банком за обсягом активів. Банк перебуває у власності держави з грудня 2016 року.