Ілюстрація REUTERS

Найбільший банк України ПриватБанк" першим в Україні запустив єдиний мобільний додаток для фізичних осіб та підприємців на базі "Приват24", повідомила прес-служба банку.

Читайте такожУ "ПриватБанку" відзвітували про відновлення роботи "Приват24"

Зазначається, що тепер підприємці, які обслуговуються в "Приватбанку", зможуть працювати з рахунками у звичному для них "Приват24" для фізичних осіб. Щоб користуватися єдиним сервісом, потрібно оновити мобільний банк до останньої версії.

Відео дня

"Традиційно банки для обслуговування фізичних осіб та бізнесу використовують різні сервіси - так робили раніше і ми, але ще минулого року поставили за мету створити максимально простий сервіс для підприємців в "Приват24" для фізичних осіб", - цитує прес-служба керівника напряму малого і середнього бізнесу "Приватбанку" Сергія Клюєва.

За його словами, надалі планується спростити функціонал мобільного "Приват24" для підприємців, а саме зробити ще більш зручними платежі, операції з кредитами, депозитами, валютою та інші сервіси, які зараз доступні в окремій системі "Приват24Бизнес".

Як повідомляв УНІАН, раніше "ПриватБанк" додав в "Приват24" новий функціонал пошуку й оплати штрафів за порушення правил дорожнього руху, у тому числі оформлених системою відеофіксації порушень, яка працює в Україні з 1 червня 2020 року.