Тепер зняти гроші з картки "Приватбанку" можна буде прямо на касі магазину / фото УНІАН

Найбільший банк України ПриватБанк" запустив в Україні новий сервіс, який дозволяє отримати готівку при оплаті покупок банківською картою на касі супермаркетів та інших торгових точок, без необхідності використовувати банкомати.

Читайте такожУкраїнцям автоматично продовжать термін дії платіжних карток під час карантину

Про це повідомила прес-служба банку.

Відео дня

Зазначається, що скористатися послугою "Гроші на касі" можуть власники будь дебетової картки "Приватбанку" (зарплатної, студентської, соціальної картки різних платіжних систем.

Згідно з повідомленням, для отримання готівки на касі торгової точки покупцеві необхідно лише оплатити товар банківською картою й повідомити касира про бажання зняти готівку. Максимальна сума видачі готівки за одну транзакцію становить 500 гривень, незалежно від вартості покупки. Підтвердження такої операції на касі супроводжується введенням PIN-код банківської картки користувача.

"Купівля з видачею готівки - це сервіс, яким охоче користуються жителі більшості європейських країн, а тепер і українці. Якщо ви розраховуєтесь в торговельній мережі карткою, у разі необхідності отримати готівку можна прямо на касі, а не шукати банкомат і стояти в чергах", - цитує прес-служба керівника напрямку по роботі з торговими підприємствами "Приватбанку" Євгена Васильцова.

Також зазначається, що на сьогодні отримати готівку з картки "Приватбанку" можна в POS-терміналах 65 тисяч українських торгових точок, підключених до сервісу "Гроші на касі". Надалі новий сервіс охоплюватиме ширшу партнерську мережу, щоб послуга була максимально відкритою і доступною для власників карток різних банків у всіх торгових точках України.

Як повідомляв УНІАН, "ПриватБанк" автоматично знизив ставки за наявними програмами фінансування малого бізнесу для понад 60 тисяч українських компаній і підприємців.

Довідка УНІАН. "ПриватБанк" (м. Дніпро) працює на ринку України з 1992 року і є найбільшим банком за обсягом активів. Банк перебуває у власності держави з грудня 2016 року.

За підсумками роботи за 2019 рік "ПриватБанк" отримав чистий прибуток у розмірі 32,6 мільярда гривень.