В Тернополі відкрилося представництво СК 'Експрес Страхування'

Тернопіль став третім містом, де цього місяця компанія відкрила концептуально нові представництва, – після Кропивницького та Запоріжжя. Кількість представництв компанії в Україні на сьогодні перевищує цифру 50, але у 2023 році СК "Експрес Страхування" розпочала процес подальшого розширення географії своєї присутності на ринку.Це – важлива частина стратегії розвитку бізнесу компанії, яка вже 15 років успішно працює в Україні, та реакція на конкретний запит суспільства.

Компанія пропонує клієнтам широкий спектр страхових продуктів та послуг, але особливо цікавим відкриття нового представництва буде для автовласників.

Адже після початку повномасштабної війни, Тернопіль перетворився на важливий транспортний хаб – і транзитний потік через місто значно зріс. Крім того, до регіону переїхало багато вимушених переселенців з прифронтових територій, багато хто – власним транспортом. Водночас, відбувається процес релокації підприємств та офісних центрів з постраждалих та окупованих територій в західну Україну. Тож перспективність розвитку бізнесу в Тернополі та регіоні цілком очевидна. Зокрема, це стосується і компаній, що працюють на авторинку.

Відео дня

СК "Експрес Страхування", заснована у 2008 році за участю лідера українського автомобільного ринку – корпорації УкрАВТО, спеціалізується саме на автострахуванні. Автовласникам пропонується фірмовий сервіс "під ключ": від оформлення необхідних документів, до контролю строків і якості відновлення авто в мережі партнерських СТО по всій території України. В процесі врегулювання страхової події – отримання відшкодування та ремонту автомобіля – клієнт отримує супроводження персонального аварійного комісара.

Стратегія "особистого" ставлення до клієнта та його потреб – одна з причин рішення про розширення мережі "фізичних" представництв. Адже, незважаючи на швидкий розвиток цифровізації та очевидні зручності онлайн-сервісів, багато людей цінують можливість отримати компетентні відповіді на свої запитання безпосередньо у експертів. Коли йдеться про страхові послуги, клієнти як ніколи потребують сервісу з "людським обличчям", де страховий агент – це професіонал, якому можна довіряти, який вислухає та порадить найкраще, – пояснюють в компанії свою стратегію. Тож всі, хто завітає в новий офіс за адресою: м. Тернопіль, вул. Гетьмана Мазепи, 1/83, зможуть отримати кваліфіковану консультацію і обрати поліс, який буде найкраще відповідати саме їхнім потребам.

"Нам довелося жити й працювати у дуже непрості часи. І ми бачимо своє завдання в тому, щоб кожного дня якомога краще робити те, що ми можемо та вміємо – допомагати клієнтам, які нам довірились, піклуватися про співробітників, будувати чесні й взаємовигідні відносини з партнерами. Ми віримо, що тим самим ми наближаємо нашу Перемогу. І відкриття нових представництв – це запорука нашої віри у майбутнє компанії та в подальший розквіт нашої Батьківщини!" – підкреслює директор СК "Експрес Страхування Тетяна Щучьєва.

СК "Експрес Страхування" входить у число найбільш капіталізованих на страховому ринку та більше 6 років поспіль міцно утримує лідерські позиції в ТОП-10 рейтингу впливового на страховому ринку України журналу Insurance TOP за обсягом страхових премій з КАСКО.

На сьогодні клієнтська база СК "Експрес Страхування" складає більш ніж 50 тисяч договорів, а її штат налічує 175 висококваліфікованих спеціалістів. Страхові поліси можна оформити у більш ніж 50 представництвах по всій території України.

З квітня 2012 року СК "Експрес Страхування" є асоційованим членом Моторноготранспортного страхового бюро України. За підсумками ІІ кварталу 2023 року компанія здобула найвищі ("зелені") оцінки з ОСЦПВ ("автоцивілки") за кожним із трьох ключових показників рейтингу МТСБУ: загальної оцінки діяльності, якості врегулювання збитків та рівня скарг від потерпілих і страхувальників.