Угода збільшує присутність групи «ТАС» на фармацевтичному ринку столиці / фото УНІАН

Група «ТАС», яка належить українському бізнесменові Сергію Тігіпку, підписала угоду про купівлю аптечного бізнесу торгової мережі «Космо», підконтрольної інвестиційному фонду «Сігмаблейзер».

Читайте такожProstor веде переговори про купівлю Космо – ЗМІ

Як повідомили УНІАН у прес-службі групи, завершення операції очікується в першому кварталі 2019 року після отримання дозволу Антимонопольного комітету. Сума угоди не розголошується.

Відео дня

Зазначається, що операція збільшує присутність групи «ТАС» на фармацевтичному ринку столиці, а також дає можливість поширення передових технологій роздрібної торгівлі та маркетингу на всю мережу аптек ТАЅ.

«Особливістю цієї покупки є те, що нам вдалося разом з мережею аптек придбати кадри і технології, які забезпечили мережі аптек «Космо» краще в галузі зростання ефективності торгових точок. Ми оптимістично дивимося на перспективи поширення цього досвіду і нових IT-технологій на всю мережу аптек ТАЅ і налаштовані на нарощування обсягів фармацевтичного бізнесу групи «ТАС» у майбутньому», - підкреслив генеральний директор мережі аптек ТАЅ Валерій Гудзенко.

Також повідомляється, що фінансовим радником акціонерів «Космо» з продажу аптечного бізнесу виступила інвестиційна компанія Atlas Advisors.

Довідка УНІАН. Мережа аптек ТАЅ входить до складу бізнес-групи «ТАС», підконтрольної Сергію Тігіпку. На сьогодні мережа налічує 114 аптек.

Аптечний бізнес торгової мережі «Космо» налічує 28 аптек у Києві та Київській області.