Кирилюк став переможцем конкурсу / фото УНІАН

Комісія з питань вищого корпусу держслужби в ході конкурсного відбору на зайняття вакантної посади голови Державної служби геології та надр України визначила переможцем тимчасово виконуючого обов'язки глави служби Олега Кирилюка.

Про це повідомляється на сайті Національного агентства України з питань державної служби.

"За результатами конкурсу на зайняття вакантної посади голови Державної служби геології та надр визначений переможець - Кирилюк Олег Васильович», - сказано в повідомленні.

Відео дня

Крім Кирилюка до конкурсу були допущені ще 4 кандидати: начальник юридичного управління Держгеонадр Браїлівська Христина, а також тимчасово безробітні Сарамага Роман, Кузьмін Сергій і Карпін Максим.

Читайте такожГройсман розповів, як Україна протягом 5 років може відмовитися від імпорту газу

Як повідомляв УНІАН, на початку лютого Кабінет міністрів України оголосив конкурс на зайняття вакантної посади голови Державної служби геології та надр України.

Оклад голови держслужби становитиме 18 тис. грн плюс надбавки та додаткові стимулюючі виплати, передбачені законом.

Глава Держгеонадр призначається на 5 років з правом повторного призначення на ще один термін або подальшого переводу за пропозицією Комісії з питань вищого корпусу державної служби на рівнозначну або нижчу посаду в інший державний орган.

В кінці травня 2017 року Комісія з питань вищого корпусу держслужби не змогла вибрати переможця на посаду голови Держгеонадр. Конкурс повинен був відбутися ще 16 травня, проте комісія перенесла його через відсутність кворуму.

18 травня 2017 року Кабінет міністрів України призначив тимчасово виконуючим обов'язки голови Державної служби геології та надр Олега Кирилюка. До цього посаду в. о. голови відомства обіймав Микола Бояркін.