false

Холдингову компанію «Київміськбуд» визнали найкращим забудовником столиці. Відповідний рейтинг, у який увійшли 8 будівельних компаній, складений журналом «Личный счет».

Як зазначають організатори рейтингу, в минулому році «Київміськбуд» посідав першість на ринку нерухомості з кількох позицій.

«За даними консалтингової компанії UTG, серед лідерів будівельного ринку в 2018 році були компанії-забудовники:«Київміськбуд»,«Укрбуд»,«Інтеграл-Буд», STOLITSA Group і «ДБК-Житлобуд». Причому, за інформацією компанії «Євро Рейтинг», серед 250 столичних новобудов більшість нових проектів стартувало в трьох компаніях: «Київміськбуд», «Інтеграл-Буд» і «Укрбуд». Лідером став «Київміськбуд» — 9 нових проектів», — йдеться в матеріалі.

Відео дня

За словами Голови правління — президента «Київміськбуду» Ігоря Кушніра, в минулому році компанія неодноразово отримувала нагороди за першість, і 2019 не стане винятком.

«Будь-то визнання або «золото» в рейтингу — це привід бути ще краще. В даний час «Київміськбуд» працює над зведенням більше 60 житлових будинків. А загальний доробок компанії становить майже 2 млн кв. м нерухомості. Потреба в новому житлі є, можливості його будувати теж, тому працюємо далі. Тим більше, що роботу компанії оцінюють настільки високо», — зазначив Ігор Кушнір.

В даний час на ринку Києва налічується близько 250 новобудов і близько 100 будівельних компаній.